Victoria’s Secret a lansat colecția de costume de baie

Colecția de costume de baie Victorias Secret a sosit în sfârșit și în România și vă putem spune că este absolut fabuloasă pentru orice tip de siluetă.

Colecția prezintă stilurile iconice ale mărcii pe care le cunoașteți și le iubiți, precum și noi forme și piese în tendințe. Pregătiți-vă să străluciți cu detaliile glitter – costumele de baie cu inserții de cristale sunt piesa de rezistență atât pe plajă, cât și la cocktailurile de la apusul soarelui.

Colecția Mix and Match vă permite să fiți propriul stilist, cu o varietate de stiluri, modele și culori pentru a obține un look unic pentru voi. De asemenea, veți găsi variante actualizate ale modelelor clasice, cum ar fi bikini cu șnururi, articole glamour dintr-o singură piesă și evident stilurile must-have, ce prezintă barete strălucitoare și detalii metalice în forma „V’.

Baywatch is back! Slip cu talie înaltă, croi brazilian, forme asimetrice, plus elementele clasice precum bikinii cu șnururi în laterale și cei hipster reprezintă noile must-have pe nisipul fierbinte.

 

More from Cristina Constantin
Anda Parasca sau drumul de la manechin la designer
Parasca 7Clothing este povestea îndrăzneață despre modă și frumos, a tinerei antreprenoare...
Read More
0 replies on “Victoria’s Secret a lansat colecția de costume de baie”