V for Vintage și Feeric Fashion Week – parteneriat strategic

Feeric

V for Vintage și Feeric Fashion Week lansează, cu ocazia împlinirii a 10 ani de existență, un parteneriat strategic prin care să susțina dezvoltarea sustenabilă a industriei designului vestimentar românesc.

V for Vintage este cel mai important târg de design contemporan și cultură vintage din București, o platformă care susţine comunicarea între designul contemporan, vintage şi public. Este un conector al iniţiativelor locale din industria creativă cu multe acţiuni în zona de educaţie, formare şi proiecte colaborative.

Feeric Fashion Week are loc anual la Sibiu și este, potrivit organizatorilor, unul dintre cele mai creative din lume, datorită locațiilor inedite în care au loc prezentarile de modă.

Ne unim forțele cu Feeric Fashion Week pentru a oferi designerilor suport în dezvoltarea lor ca business, atât pe piața din România cât și în internațional. Dacă la V for Vintage un designer își cunoaște publicul și piața la nivel local, FFW ofera posibilitatea de a intra în contact cu specialiști și presă internațională, a construi imaginea de brand și vizibilitate”, Laura Calin, fondator V for Vintage.

Parteneriatul încheiat oferă un cadru pentru cooperare și dezvoltarea unei rețele de facilități pentru a promova designul. Primele acțiuni încep cu implicarea în cadrul Feeric Fashion Week, ce are loc între 17 – 22 iulie la Sibiu, unde V for Vintage premiază unul din tinerii designeri participanți în competiția Feeric33.

Written By
More from Fashion PR
Povestea brandului de îmbrăcăminte Sense
Au început cu 40 de oameni, iar în prezent conduc două fabrici...
Read More