Totul despre Romanian Fashion Philosophy Spring/Summer 2018

Catalin Botezatu la Romanian Fashion Philosophy

Timp de trei zile, peste 30 de designeri din Italia, Portugalia, Monte Carlo, Grecia și, evident, România, și-au prezentat cele mai noi colecții în probabil cea mai spectaculoasă sală de evenimente din țară – Avenue 48. Evenimentul a fost transmis în direct, în întreaga lume, de către Fashion Channel Italia, partener media internațional al Romanian Fashion Philosophy.

La doar un an de la înființare, Romanian Fashion Philosphy s-a impus drept “cel mai bun și exclusivist eveniment de modă din țară” (Cătălin Botezatu), cu “șanse reale să devină unul dintre cele mai impresionante din Europa” (Marcellous L. Jones, The Fashion Insider).

De la o ediție la alta încercăm să ne întrecem limitele, să oferim designerilor și brandurilor o cât mai bună vizibilitate, națională și internațională”, a declarat Ionuț Constantin, fondator Romanian Fashion Philosophy.

“Obiectivele noastre sunt: crearea unui mediu stabil pentru dezvoltarea modei în România, promovarea și stimularea brandurilor românești prin atragerea și educarea publicului pentru produsele Fabricat în România, oferirea de oportunități pentru crearea de noi contacte din mediul de afaceri, promovarea noilor designeri sau a brandurilor străine care doresc să intre pe piața românească, sprijinirea pe termen lung a tinerilor designeri și studenții facultăților de modă și design și, nu în ultimul rând, crearea unui mediu pentru dialogul constructiv cu reprezentanți mass media, buyeri, designeri și reprezentanți ai industriei fashion din întreaga lume”, a punctat Managerul General Cristi Mitrănescu.

Mai multe despre această ediție spectaculoasă afla de AICI.

Written By
More from Fashion PR
După Jimmy Choo, Michael Kors a cumpărat și Versace pentru 1,83 de miliarde de euro
Este oficial. Casa de modă italiană Versace, una dintre puţinele rămase independente,...
Read More
0 replies on “Totul despre Romanian Fashion Philosophy Spring/Summer 2018”