Top manichiuri 2021

Anul 2021 vine cu o dorință puternică de a ne exprima personalitatea, fie că o facem prin machiaj, vestimentație sau manichiură. De altfel, specialiștii din aceste domenii au prezis că după un 2020 atât de greu și restrictiv, vom simți nevoia să ne binedispunem prin machiaje grafice și combinații vestimentare îndrăznețe. La fel stau lucrurile și în cazul manichiurii.

Anul acesta se vor purta grafismele sofisticate, ce îți permit să-ți folosești imaginația și să te joci cu decorarea unghiilor tale. Indiferent dacă ne referim la unghiile naturale sau la unghiile tehnice (cu oja semipermanentă, cu gel, acryloripoligel), lungimea și forma manichiurii va fi adaptată și proporționată ținând cont întotdeauna de formatul unghiei naturale.

Grafismele sunt la putere

Maria Dobre, Nail Technician & Trainer pentru Cupio îți explică particularitățile manichiurilor grafice:

Dacă îți dorești o manichiură care să iasă în evidență, cu siguranță poți apela la tehnicianul tău favorit pentru a beneficia de o manichiură grafică, ce te va scoate din anonimat. Uneori ne este greu să decidem ce culoare vom alege pentru a ne înfrumuseța manichiura, dar când ne gândim și la un design, parcă ne pierdem în multitudinea de opțiuni.

Manichiura grafică poate fi compusă din elemente precum: linii, buline, combinații geometrice, splash-uri cu tentă minimalistă.

Dacă preferi o manichiură uni, simplă, dar îți dorești și un design interesant, am soluția ideală pentru tine! Apelează la stickere de unghii sau tatuaje fine, sub forma siluetelor feminine sau poate un mesaj creativ! Tipul acesta de grafism este foarte ușor de purtat, e simplu de realizat și arată foarte chic.

Dacă îți place stilul abstract, Maria Dobre îți recomandă un design grafic cu elemente curbate, ondulate, foarte actuale în 2021. Combinațiile de culori pot fi din aceeași paleta de nuanțe sau pot fi total contrastante. Dacă te-ai plictisit de clasicul French, poți opta pentru o manichiură personalizată, cu un French dublu, repoziționat pe diagonală (foto jos).

Manichiura geometrică poate fi și ea considerată un grafism. Și te poți juca creând modele creative – imaginația este limita. Acest tip de manichiură ți se va potrivi perfect dacă îți dorești să ieși din anonimat.

More from Alexandra Olteanu
Totul despre Paris Haute Couture Fashion Week
Paris Haute Couture Fashion Week este acea perioadă magică a anului când...
Read More