Romanian Fashion Philosophy – un nou concept, o nouă filosofie despre modă

Romanian Fashion Philosophy

Prima ediție Romanian Fashion Philosophy a adus pe scena Palatului Bragadiru 28 de colecții ale unor designeri români și străini, un format realizat în colaborare cu Berlin Fashion Week, și un președinte de onoare în persoana celebrului critic de modă și fondatorul The Fashion Insider – Marcellous L. Jones.

Romanian Fashion Philosophy a adus în premieră noile colecții purtând semnătura designerilor Marie Ollie, Mirela Diaconu, Răzvan Vâlceanu, Claudia Rawlings, Mineli sau Alexievici Couture.

Noul concept, inspirat de la Berlin Fashion Week, cu care avem o bună colaborare, a fost foarte apreciat de designerii români și internaționali. În momentul de față nu mai există un eveniment de modă, în România, care să le permită atât de multe designerilor: să aibă propria lansare de colecție, noi să le fim gazdă și să le punem la dispoziție mass media internaționale, buyeri, infrastructura, manechine, pachet PR, foto etc.” – au declarat organizatorii Romanian Fashion Philosophy.

Prima ediție s-a bucurat și de susținerea canalului de modă Fashion Channel și, prin invitatul special, președintele Marzio Nocera, își menține poziția de partener media internațional principal și susținător al modei românești și al noului concept – Romanian Fashion Philosophy.

Celebrul critic de modă și fondator al TheFashionInsider.com, Marcellous L. Jones a devenit Președinte de Onoare al Romanian Fashion Philosophy: ”Moda nu vine doar de la Paris, Milano sau New York, ci din toate capitalele lumii, inclusiv București, și de la tinerii designeri precum cei pe care i-am admirat la prima ediție Romanian Fashion Philosophy. Sperăm ca, împreună cu organizatorii, să îi creștem și să îi ajutăm pe toți acești designeri participanți la Romanian Fashion Philosophy să devină celebri pe plan internațional. Felicitări organizatorilor Romanian Fashion Philosophy, un eveniment de modă deosebit care, în scurt timp, sunt sigur, va deveni cel mai bun din Europa de Est!”

Zona de expo special amenajată la intrarea în palatul Bragadiru a fost un prilej unic pentru firmele internaționale prezente la eveniment de a-și poziționa brandurile pe piața românească. ”Am venit la Romanian Fashion Philosophy pentru că dorim să ne îndreptăm tot mai mult către export, și sperăm ca România să răspundă pozitiv în acest sens. Mi-a plăcut ce am găsit la dumneavoastră în țară și , vă spun în premieră, că este posibil chiar să deschidem o fabrică în România. Produsele noastre sunt făcute în Italia, dar venind aici înseamnă că ne dorim o diversificare a afacerii” – Raffaele Destino, Cannella.

În pauzele dintre prezentări, invitații au degustat din deliciile oferite de partenerii evenimentului, cu mulțumirele de rigoare: Florin Voica, Amfiteatrul Vitis, Aqua Carpatica, Sâmburești, Alka. De asemenea, organizatorii Romanian Fashion Philosophy au ținut să mulțumească în mod deosebit partenerilor: ECCO, Fit4You, ICAN Model Management, BRCC, Philip Morris, Sephora, L’Oreal, Canon, Mineli, Round Birds, Geta Marin, Kiss FM, MediaPhoto și tuturor celor care ne-au fost aproape.

Următoarea ediție – Romanian Fashion Philosophy AW 17/18 va avea loc în primăvara lui 2017. Mai multe detalii, în curând, pe www.FashionPhilosophy.ro

Written By
More from Fashion PR
Gala Digital Divas by AVON 2018
Câștigătoarele celei mai mari Gale de premiere a comunității online de modă...
Read More