Răzvan Vâlceanu vinde acum și pe razvanvalceanu.ro

Razvan Valceanu la Romanian Fashion Philosophy

Fondat în anul 2013 și prezent atât pe piața românească, cât și pe cea internațională, brand-ul de cămăși Răzvan Vâlceanu reprezintă deja un reper în domeniul design-ului de înaltă calitate, adresându-se deopotrivă femeilor, cât și bărbaților. Acum, el lucrează la noul său site: razvanvalceanu.ro.

Dedicat conceptului made to measure, brand-ul de cămăși Răzvan Vâlceanu descrie mai mult decât o propunere de design, ci un întreg drum parcurs alături de fiecare client către definirea stilului personal.

Fie că urmează un demers clasic riguros, ori unul vibrant, contemporan, creațiile Răzvan Vâlceanu își descoperă măiestria execuției îmbrăcând impecabil corpul în materiale de înaltă calitate, furnizate de liderii internaționali în domeniul textilelor, și accesorii unicat, atent concepute pentru fiecare model și ocazie.

Totodată, brandul Răzvan Vâlceanu propune și colecții ready to wear în stilurile business, cocktail și smart casual. Această categorie variată de produse, atât pentru bărbați cât și pentru femei, transferă aceeași calitate și grijă în confecționarea cămășilor în dimensiuni standard (S, M, L) care pot fi, la rândul lor, adaptate stilului, gustului și specificațiilor clientului prin posibilitatea oferită de shop-ul online de a alege materialul, tipul de guler, manșetele și restul detaliilor preferate.

Așadar, încă de la prima schiță și până la cele mai fine detalii, cămășile Răzvan Vâlceanu vorbesc limbajul stilului: we speak shirts.

Written By
More from Fashion PR
Despre Fashion PR cu Crosby Noricks
Crosby Noricks (FOTO) fondatoarea și editorul PR Couture, o resursă online care...
Read More