Raluca Bădulescu și Răzvan Ciobanu, audiați într-un dosar de trafic de droguri

Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu

Doi dintre cei mai cunoscuți designeri români, Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, au fost audiați, în calitate de martori, la DIICOT Ploieşti, într-un dosar de trafic de droguri. Ei sunt suspectați că au consumat cocaină și Ecstasy.


Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care a ieşit de la audieri în urmă cu puțin timp, a declarat: “Nu știu nimic, de ce am fost chemat, habar n-am. Să vă spună cei dinăuntru, ei știu mai bine”“Nu comentez nimic, nu am ce să spun”, a spus și Raluca Bădulescu.

Persoanele audiate în dosar sunt suspectate că ar fi consumat droguri scumpe, cocaină şi comprimate Ecstasy. Potrivit unor surse apropiate de anchetă, vor fi audiate în aceeaşi cauză mai multe vedete de televiziune, solişti din trupe rock, dar şi persoane din lumea modei.

Surse din cadrul DIICOT au precizat că vedetele care au fost aduse la audieri nu sunt neapărat dealeri de droguri, ci, cel mai probabil consumatori.  Deocamdată nu este clar în ce calitate au fost chemaţi, de martori sau de suspecţi în această cauză.

Written By
More from Fashion PR
Dorobanți 248, concept store pentru designerii români
Dorobanți 248, primul concept store din București care promovează colecțiile casual și...
Read More