OptiFibre – pentru o dietă sănătoasă şi echilibrată

Pentru o dietă sănătoasă şi echilibrată nu uita de rolul important pe care îl joacă fibrele în buna funcţionare a organismului.

Fibrele stimuleaza digestia si astfel faciliteaza tranzitul alimentelor prin intestin, reducand riscul de aparitie a constipatiei si a balonarii. Acestea ne ajuta sa prevenim constipatia pe termen lung si sa avem un tract digestiv sanatos.

Mai mult decât atât, fibrele solubile ajută și la menținerea unei greutăți corporale normale prin apariția senzației de sațietate după consumarea lor. Alimentele bogate în fibre insolubile sunt: cerealele integrale, varza, sfecla, morcovii sau conopida, iar fibrele solubile ni le putem lua din tărâțe sau fulgi de ovăz, din fasole, mazăre, orz sau citrice. De multe ori însă, stilul de viață mult prea agitat nu ne permite să stăm în fiecare zi să verificăm etichetele produselor și să calculăm aportul de fibre. O soluție simplă și la îndemână pentru situatia în care nu reușești să îți iei necesarul de fibre din alimentație si intampini din acest motiv tulburari digestive, poate fi Optifibre, un produs nou, revoluționar de la Nestle!

OptiFibre, partener oficial al Romanian Fashion Philosophy, contine 100% fibre solubile obtinute obtinutele din boabele de guar, cu efect prebiotic in reglarea tranzitului intestinal.

OptiFibre se dizolva in intregime atat in lichide reci cat si calde (bauturi, supe, sosuri ) sau in alimente moi (iaurt, piure de cartofi, piure de mar), fara a afecta consistenta si gustul acestora.

Trecerea la o dieta bogata in fibre nu se poate face in mod brusc, ci intr-o anumita perioada de timp, treptat. De asemenea, rezultatele aportului de fibre se pot observa dupa 2-3 zile de consum.

Se recomanda administrarea de OptiFibre treptat, incepand cu 1 masura pe zi (sau ½ in cazul copiilor cu varsta mai mica de 11 ani). Daca este necesar, cresteti consumul treptat, cu o masura la fiecare 3 zile.
Odata ce activitatea intestinala s-a reglat, nu mai cresteti numarul de masuri pe zi.

Se recomanda administrarea regulata de OptiFibre  pentru minim 3 saptamani pentru un efect sustinut.

Consumul regulat de OptiFibre contribuie la asigurarea aportului zilnic recomandat de fibre. O dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos sunt, de asemenea, foarte importante. OptiFibre poate fi utilizat pe termen lung fara efecte adverse.

 

Afla mai multe despre OptiFibre (aici – link https://www.nestlehealthscience.ro/optifibre)

Written By
More from Fashion PR
Miss Diamond România va avea loc în luna August
Miss Diamond of the World este un concurs internațional de frumusețe, considerat...
Read More