Modelul internațional Anda Iuliana Parasca va fi mămică!

Modelul Internațional  și câștigătoarea a 6 concursuri de Miss în timpul carierei sale, Anda Iuliana Parasca va fi mămică. Aceasta nu se retrage din lumea fashion-ului ci ia doar o pauza de la modeling.  În tot acest timp va fi noul director de marketing din cadrul festivalului de moda Romanian Fashion Philosophy.

Pe Anda o știm înca din adolescență ca fiind implicată în diferite proiecte de organizare a festvalurilor de modă, ședințe foto, evenimente de networking, consiliere în administrația publică, proiecte caritabile, încercând pe cât posibil  să nu își neglijeze studiille sau familia.

Familistă fiind și-a dorit mereu sa fie mama la fix vârsta de 25 de ani, dorință ce i-a fost îndeplinită de norocosul viitor tătic, sătmareanul Cristian Cozma, fost fotbalist, actualmente axat de domeniul agriculturii. Acesta, la prima întâlnire i-a pus mâna pe burtă intrebând-o când îi va face un copil, la rându-i Anda fiind amuzată de această întrebare.

Iată că acum are parte de cel mai mare proiect din viața ei și declară că “Viața ne dă totul, dacă știm să îi cerem”. Spune ca a avut o sarcina ușoara, declarată de medici “ca în cărți”, însă ceea ce crede ca a fost greu în tot acest timp, este faptul ca și-a rugat parinții, sora și prietenii apropiați să păstreze discreția totală pană nu decide ea că totul merge perfect. Superstițioasă din fire, mai are cateva proiecte  în derulare, dar nu vrea să ni le dezvăluie până în luna decembrie.

Aceștia vor avea o fetiță, Anda dorindu-și să aibă ochii lui Cristian, declarându-i cei mai frumoși ochi văzuți la un barbat, iar restul  să îi semene ei.  Știe sigur că fata va fi energică deoarece viitoarea mămică nu pierde nici un eveniment, iar viitorul tatic e un adevarat showman la petrecerilor.

În data de 8 septembrie va avea loc prima petrecere a micuței, un Baby Shower, la unul dintre restaurantele “La Plăcinte” din București unde invitatele vor fi delectate cu bunatăți printre care dulciurile de la Deliciile Sofiei.

Iată și câteva imagini cu viitoarea mămică.

Locația a fost aleasă de fotograful Csaba Papp, Lacul Albastru, din Maramureș, care este unicat în Europa datorită felului în care s-a format si datorită unei proprietăți pe care acesta o are și anume ca-și schimbă culoarea în funcție de anotimp (pozitia soarelui, temperatura apei).

Foto: Csaba Papp

Asistent shooting: Anamaria Rajko si David Vadas

www.selfiesh.ro

Written By
More from Fashion PR
Tricotton Junior, alături de RFP și RFDTC
Tricotton Junior investește în noua generație de fashion design. Înființată în 2006,...
Read More