Miss Diamond România va avea loc în luna August

Miss Diamond si Summer Fashion Philosophy

Miss Diamond of the World este un concurs internațional de frumusețe, considerat între primele cinci din lume. Peste 50 de țări din întreaga lume își trimit reprezentantele, an de an, la Miss Diamond of the World. Ediția din 2015 a Miss Diamond of the World a fost câștigată de reprezentanta României, Delia Duca.

Miss Diamond România 2018 va avea loc pe 9 August, la piscina Blueberry by Ambasad’Or Events, în cadrul Summer Fashion Philosophy. Concursul își propune să aducă în fața juriului cele mai frumoase reprezentante ale țării, câștigătoarea primului loc urmând a participa la concursul internațional Miss Diamond of the World.

Miss Diamond promovează frumusețea naturală și își propune să transmită fetelor că îngrijirea este primul pas pentru a avea încredere în ele și pentru a se simți bine în pielea lor.

„Pentru mine, câştigarea unui concurs internaţional de frumuseţe este un vis împlinit. Am mai avut clasări în topurile unor astfel de competiţii internaţionale, dar de data aceasta am reuşit să câştig marele premiu (…) Este un sentiment minunat să auzi numele ţării tale strigat pe scenă, pentru că niciodată nu te strigă pe nume, ci cu numele ţării pe care o reprezinţi. Când am auzit ‘Miss Diamond of the World 2015 is… Romania’, am crezut că visez şi că urma să mă trezesc înainte de finală– Delia Duca (Miss Diamond of the World 2015).

Written By
More from Fashion PR
Romanian Fashion Philosophy – evenimentul cu cea mai mare audiență
Romanian Fashion Philosophy – cel mai bun eveniment de modă din România,...
Read More
0 replies on “Miss Diamond România va avea loc în luna August”