Kylie Jenner (20 de ani) va deveni cea mai tânără miliardară din istorie

Kylie Jenner

Kylie Jenner, în vârstă de 20 de ani, deţinătoarea gameei de produse cosmetice Kylie Cosmetics, este la un pas să devină cea mai tânără miliardară autorealizată.

Model, antreprenor şi personalitate TV americană, Kylie Jenner, sora vitregă a starletei Kim Kardashian, deţine o avere estimată la 900 de milioane de dolari, potrivit Forbes. Kylie a reuşit această performanţă datorită lansării unei linii de produse cosmetice şi a contractelor sale de imagine cu diverse companii de fashion.

Astfel, în 2016, tânăra a lansat compania de cosmetice Kylie Cosmetics, care s-a bucurat de un mare succes prin produsele destinate clientelor care îşi doresc buze mai mari, prin umplere şi supra-conturare.

Forbes a evaluat compania la 800 milioane de dolari, numai anul trecut înregistrând vânzări de 330 milioane de dolari. Kylie este atât imaginea, cât şi singura proprietară a companiei.

La numai 20 de ani, Kylie se află pe locul 27 în topul celor mai bogate femei din America, în acest clasament fiind luate în considerare doar persoanele care au reuşit să facă avere prin propriile puteri, nu prin moşteniri sau alte mijloace. Astfel, tânăra a întrecut celebrităţi precum cântăreţele Barbra Streisand (400 milioane de dolari), Beyonce (335 milioane de dolari) şi Taylor Swift (320 milioane de dolari).

Tânăra ar urma să devină cea mai tânără miliardară din lume prin forţe proprii, reuşind să îl depăşească pe Mark Zuckerberg, inventatorul Facebook, care a devenit miliardar în dolari la vârsta de 23 de ani.

Kylie Jenner, Forbes

Uau. Nu-mi vine să cred că public prima mea copertă Forbes. Mulţumesc pentru acest articol şi pentru recunoaştere. Mă simt atât de binecuvântată pentru că în fiecare zi fac ceea ce îmi place. Nu aş fi putut visa la aşa ceva!‘“, a scris Jenner pe Instagram, unde este urmărită de peste 110 milioane de persoane.

Written By
More from Fashion PR
Replay a lansat colecția Primăvară/Vară 2019
Replay îți propune să descoperi, pentru sezonul primăvară – vară 2019, efectul...
Read More
0 replies on “Kylie Jenner (20 de ani) va deveni cea mai tânără miliardară din istorie”