Jeanșii cu cea mai înaltă talie sunt vedeta noului sezon

Levis Ribcage

Talia jeanșilor s-a înălțat din ce în ce mai mult în ultimii ani, iar în acest sezon de primăvară-vară, aceasta va cunoaște apogeul în termeni de mobilitate și flexibilitate. Cu o înălțime de 30 de centimetri, jeanșii Ribcage au cea mai înaltă talie a unei perechi de blugi realizată vreodată de Levi’s®.

În trecut, talia a fost în centrul atenției, încă din anii ‘30, o personalitate emblematică care purta acest model fiind actrița Katharine Hepburn. Talia înaltă înglobează atât look-ul și atitudinea femeilor din alte decade, cât și stilul femeilor moderne care își croiesc jeanșii 501® vintage oversized pentru a crea talia înaltă perfectă. Acest model de jeanși cu talie înaltă, vedeta sezonului de primavără-vară, este rezultatul unui mix de stiluri: stilul casual de la jumătatea secolului XX, stilul grunge al anilor ‘90 și stilul de stradă Instagramabil.

Levi’s® Ribcage sunt jeanșii cu cea mai înaltă talie pe care o propunem sezonul acesta. Inspirat de vibe-ul anilor ‘90 și de look-ul autentic al modelului Levi’s® 501®, dar având în plus o talie amplificată, Levi’s® Ribcage este un model care se potrivește oricărei siluete.” – Karyn Hillman, Global Chief Product Officer al Levi’s Strauss & Co.

Aceștia se încadrează în tendințele acestui sezon unde talia înaltă este vedeta și este expresia perfectă a temei Unbasic, care pune accentul pe stilul personal și auto-exprimare! Această pereche de jeans te face să te simți fresh și în pas cu tendințele, datorită croielii ample, care nu se îndepărtează prea mult de clasicul 501. Disponibil în varianta de croială dreaptă pe picior și varianta crop cu pliseuri, Ribcage îți conturează o siluetă perfectă și îți dă un plus de personalitate, indiferent de outfit-ul în care îl integrezi.

More from Cristina Constantin

Mirela Diaconu: Ne lipsește naturalețea în a alege o ținută

Femeile sunt pe primul loc pentru Mirela Diaconu, Designer și Fondator Mirela...
Read More