Jalo3 – primul ozon atomizat pentru îngrijirea pielii

cristina constantin jalo 3

Jalo3 este un dispozitiv cu ultra-sunete care permite atomizarea nanomoleculelor de oxigen-ozon, acid hialuronic și oligoelemente active acționând asupra pielii printr-o semnificativă acțiune de reparare, de hidratare, de compactare, de tonifiere.

Utilizarea dispozitivului atomizator permite o protecție eficientă pe durata întregii zile, prin a menține epiderma la un nivel optim de hidratare, elasticitate și compactare.

In fiecare zi,

Deja de la prima aplicare principiul activ penetreaza stratul epitelial al epidermei , oferind imediat hidratare si tonifiere.
Capacitatea oxigenului-ozon de a interveni asupra microcercului imbunatateste metabolismul celular, oxigenarea tesutului pielii si producerea de colagen fac ca pielea sa fie mai elastica, mai luminoasa si mai neteda.
Utilizarea constanta de jalo3, reprezinta un contrast eficient al agresiunii asupra pielii din partea radicalilor liberi, caldurii din sezonul cald si frigului din sezonul rece, umiditatii, agentilor din atmosfera.

Disopzitivul JALO3

Jalo3® este dispozitivul cu ultrasunete care permite atomizarea nanomoleculelor de Oxigen-Ozon, Acid hialuronic si Oligoelemente actionand asupra pielii cu o semnificativa actiune de reparare, hidratare, de compactare si tonifiere.
Utilizarea dispozitivului atomizator permite o protectie eficienta pe durata intregii zile mentinand epiderma la un nivel optim de hidratare elasticitate si compactare.
Formula sa particulara permite utilizarea de mai multe ori pe zi si pe machiaj.

jalo3

Jalo3 Kit, preț: 1.100,00 lei 950,00 lei

  • Atomizator Nanoparticele

Pentru o actiune eficienta in timp sunt recomandate in fiecare zi 3/5 emiteri aproximativ 8/10 secunde fiecare.

Atomizatorul se activeaza prin intermediul deschizaturii glisante.

  • Micromasaj  anionic

Functia de micromasaj a dispozitivului jalo3® permite circulatia produsului intr-un mod cat mai difuz si cat mai profund.

Pentru a incepe masajul apasati ambele placi conductoare amplasate pe laturile dispozitivului si sprijiniti varful asupra  pielii, mutandu-l in mod delicat pe suprafata fetei.

  • Senzor de hidratare

Senzor de hidratare dispozitivul este dotat cu un senzor de hidratare a pielii.

Inceperea micro-masajului, indica starea optima a hidratarii.

In caz contrar veti avea nevoie sa activati atomizatorul de oxigen-ozon pana la hidratarea optima a pielii, semnalata prin reactivarea micromasajului.

More from Cristina Constantin
Mirela Diaconu: Ne lipsește naturalețea în a alege o ținută
Femeile sunt pe primul loc pentru Mirela Diaconu, Designer și Fondator Mirela...
Read More