Dorobanți 248, concept store pentru designerii români

Dorobanti 248
Dorobanti 248 Concept Store

Dorobanți 248, primul concept store din București care promovează colecțiile casual și office ale designerilor români. Într-o piață în care pop-up store-urile sunt la mare căutare, magazinul din Dorobanți adăpostește peste 15 designeri apreciați, unii dintre ei aflați la început de drum, și recomandă creațiile lor, multe dintre ele fiind în zona casual, street-style sau chiar office.

Dorobanti 248, magazin multibrand

“Nu am ales să deschidem un store care să vândă ținute elegante, pentru că mai sunt pe piață. Ce nu s-a gasit, însă, este un magazin ca al nostru, în care poți veni să îți alegi ținute de zi cu zi, pentru birou sau chiar pentru ieșiri în oraș cu prietenii. Deși nu ne axăm pe asta, avem și piese vestimentare ce pot fi purtate și la evenimente mai speciale, bineînțeles. E un spațiu relaxant de shopping, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Ne mândrim cu branduri românești, unele dintre ele regăsindu-se, în exclusivitate, la noi în concept store”, a declarat, în premieră pentru FashionPR, co-fondatorul Dorobanți 248, Alexandru Constantin (foto dreapta).

Dorobanți 248 a lansat, de curând, și platforma online www.dorobanti248.ro, pe care se găsesc și mai multe item-uri decât în magazin.

O atmosferă placută de cumpărături, o cafea bună și un pahar de vorbă, sunt cuvintele care descriu cel mai bine ce se întâmplă în Dorobanți 248.

 

Written By
More from Fashion PR
Petale de Vis, sau arta de a face buchete din flori
Clipele petrecute în cadrul evenimentelor trebuie să fie memorabile. Iar pentru ca...
Read More