Doi ani de Fashionista TV

Deniza Arsene, Fashionista TV

Conceptul “Fashionista” a fost creat spre finele anului 2016. Pe atunci, luau naștere primele schițe pentru revista Woman, lucru despre care, fondatorii, amintesc în premieră pentru FashionPR.

Se dorea un concept dedicat sexului frumos, ușor avangardist, care să ilustreze o lume a femeii pasionate de artă, modă, frumusețe, cultură și călătorii.

La începutul lui 2017, numele revistei a fost schimbat în “Fashionista”, un termen occidental de circulație internațională. Revista a apărut în varianta online, fiind rapid transformată într-o platformă media, “Fashionista Media Group International”.

Debutul edițiilor Fashionista TV a culminat cu Săptămâna Modei de la Paris, colecțiile ready-to-wear pentru care, fondatoarea trustului, Denisa Arsene (foto), a primit invitație și, totodată, permisiunea de a filma. Echipa a plecat în deplasare la Paris, unde a obținut în exclusivitate imagini și interviuri cu designerii Berny Martin (Statele Unite) și Gerda Truubon (Marea Britanie).

Materialele au alcătuit o ediție “All eyes on me!”. Curând, au luat naștere și alte emisiuni pe platforma Fashionista TV, precum: Beauty Lab  – o emisiune despre frumusețe și tehnici de înfrumusețare,  Fashionable Chillin’ Trend – o emisiune turistică, Romanian Designers – care este dedicată tuturor designerilor din România.

Echipa este alcatuită în prezent din doi producători, Denisa Arsene și Adi Marinuș, un reporter special, Laura Dumbravă, precum și alți colaboratori project-based, fotografi, modele, designeri.

Fashionista TV realizează emisiunile atât pe teritoriul Romaniei, onorând des invitația de a participa la diferite evenimente mondene, de modă sau culturale, cât și în străinătate (Viena, Paris, Istanbul). Fashionista TV este, de altfel, partener media al Summer Fashion Philosophy, eveniment internațional de modă care va avea loc în data de 9 August, la Ambasad’Or Events. În cadrul acestui eveniment va fi organizat concursul de frumusețe Miss Diamond România, urmând a fi aleasă cea care, în toamnă, va reprezența țara noastră la finala mondială Miss Diamond of the World.

Și, ca o informație de ultimă oră, Fashionista pregătește o ediție specială, realizată pe Insulele Prinților (Turcia), locație despre care s-a scris și în variata online a revistei.

Written By
More from Fashion PR
Dana Enache (Red. Șef VIVA): “A fi la modă înseamnă a avea curaj să fii tu însuți”
Participă la cel puțin două-trei evenimente mondene săptămânal, iar ținutele afiaște de...
Read More