Cum ajută tehnologia de beauty la armonia din cuplu

Foreo

Statistici la nivel global arată că femeile se trezesc mai devreme pentru a se machia. Este o realitate, nu-i aşa?

În contextul numărătorii inverse până la Sf. Valentin, FOREO, compania-gigant de skintech, doar ce a publicat un nou studiu care indică faptul că una din patru femei recunosc că merg la culcare fără să se demachieze; mai mult, 60% dintre cele intervievate mărturisesc că se scoală cu 30 de minute dimineaţa pentru a se machia înainte ca partenerii lor să se trezească.

Statistica a scos la iveală că aproape toate femeile (91%) au recunoscut că durează între două-patru luni pentru a se simţi suficient de încrezătoare fără machiaj în faţa partenerilor lor.

O pătrime dintre aceleaşi participante la studiu (25%) au mărturisit că merg frecvent la culcare machiate, în intenţia de a părea frumoase şi aranjate indiferent de momentul zilei. În plus, chiar peste jumătate dintre ele (60%) au admis că se trezesc înaintea partenerilor lor, intenţionat pentru a se machia.

În mod surprinzător, bărbaţii nu se arată deloc preocupaţi de aceste aspecte. 96% dintre respondente au spus că partenerii lor sunt indiferenţi dacă acestea poartă sau nu machiaj (52%), iar alte 44% au declarat că partenerii lor le preferă fără machiaj.

Femeile se pot identifica cu uşurinţă în statistica aceasta, deoarece cu siguranţă toate am resimțit la un moment dat o oarecare presiune legată de aspectul fizic, atunci când eram la început într-o relaţie. Cu toate acestea, aflând din cifre concrete că un procent mare dintre femei chiar se trezesc mai devreme decât bărbaţii lor, cu scopul precis de a se machia, e deja o formă de sabotare a sănătăţii proprii, ţinând cont că somnul este o componentă importantă în menţinerea unui ten frumos. – Dalia Fernandez, Manager Dezvoltare Produs la FOREO

Lăsând la o parte obiceiurile de somn, 56% dintre femei au recunoscut că poartă machiaj în majoritatea zilelor săptămânii. Dintre acestea, 60% o fac pentru a se simţi mai frumoase şi mai încrezătoare şi, conform altui studiu, unul din 20 bărbaţi nu şi-au văzut niciodată partenera fără make-up.

Written By
More from Fashion PR
„100 de ani în 10 zile” Tîrgu Mureș, 18-28 octombrie 2018
Asociația Transilvană pentru Cultură (ATC) organizează, timp de 10 zile, în perioada...
Read More
0 replies on “Cum ajută tehnologia de beauty la armonia din cuplu”