Coronavirusul amână cel mai important eveniment de modă din România – Fashion Philosophy

Din cauza epidemiei de Coronavirus COVID-19, am decis să amânăm ediția de primăvară a Romanian Fashion Philosophy și a competiției pentru tinerii designeri – Romanian Fashion Design Talent Competition deoarece punem mai presus de orice siguranța designerilor, manechinelor, jurnaliștilor și a tuturor celor implicați în realizarea acestui eveniment internațional de modă.

Este important să înţelegem şi susţinem pe deplin decizia autorităţilor de a lua măsurile ce se impun. Prevenţia este esenţială în această perioadă. Organizăm cele mai importante evenimente de modă (Romanian Fashion Philosophy și Romanian Fashion Design Talent Competition), ştim cât de aşteptate, dar trebuie să tratăm situaţia obiectiv, cu calm şi responsabilitate. De aceea vă sfătuim pe toți să vă informați corect referitor la epidemia de Coronavirus, din surse credibile şi autorizate, să urmați recomandările autorităţilor şi să ţineți cont de toate măsurile de prevenţie instituite de acestea, menite să ducă la stoparea răspândirii virusului COVID-19.

Suntem încrezători că măsurile luate atât la nivel internaţional cât şi la nivel naţional de către reprezentanţii autorităţilor competente în domeniu, coroborate cu conştientizarea fiecărei persoane de a respecta normele de protecţie şi prevenţie atât pentru siguranţa proprie cât şi pentru cei din jur, vor avea ca efect o evoluţie pozitivă în lunile care urmează. – a anunțat fondatorul Romanian Fashion Philosophy, Ionuț Constantin.

Written By
More from Fashion PR
Accesorii de lux din piele de peşte
În ultimii ani, din ce în ce mai multe domenii au luat...
Read More