BSB a lansat colecția primăvară/Vară 2019

BSB SS19

Brandul vestimentar BSB a prezentat tendințele noului sezon, în cadrul unui eveniment stylish la care au luat parte nume importante din muzică, televiziune și cinematografie.

Gazda evenimentului a fost Lili Sandu care a strălucit pe podiumul de la Biavati într-o rochie statement din colecția BSB pentru primăvară-vară 2019. Tot într-un outfit BSB a fost prezentă și Antonia care a urcat pe scenă alături de dansatorii săi.

Inspirată de nonconformismul anilor ’60 – ’70, colecția BSB propune un stil boho caracterizat prin fuste și rochii maxi, topuri cu aplicații brodate și jachete de inspirație etnică. Stilul safari readuce în garderoba de vară tonurile de pământ, imprimeurile de inspirație tribală și pe cele animaliere, pentru outfit-uri perfect adaptate junglei urbane. Denimul rămâne un material esențial și-n acest sezon, iar BSB a pregătit o colecție completă de pantaloni, fuste și rochii din el combinate cu elementele-cheie ale anilor ’80.

Dantela, broderia englezească și țesăturile ușoare din bumbac recreează siluetele celebre inspirate de Brigitte Bardot, Jane Birkin și Catherine Deneuve. Nostalgia modei de atunci se întâlnește cu liniile contemporane rezultând combinații romantice și un stil inconfundabil, specific tuturor colecțiilor BSB de până-n prezent.

 

Written By
More from Fashion PR
A început Bucharest Fashion Film Festival 2020
Cea de-a patra ediție a Bucharest Fashion Film Festival, primul eveniment din...
Read More