Best Beauty Vlogger 2018 – Cristina Kovacs

cristina kovacs

Beauty vlogger-ul Cristina Kovacs a câștigat unul dintre cele mai importante concursuri de vlogging ale anului, „Scoala de Beauty Vlogging by L’Oreal Paris”. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 22 octombrie – 2 decembrie, iar câștigătorul a fost votat atât de public, cât și de juriu, în cadrul celor șase cursuri Beauty Vlogging School. Rezultatul? Cristina Kovacs a devenit Best Beauty Vlogger 2018 din țară.

„Desi am o comunitate destul de mare, m-am înscris la Școala de Beauty Vlogging. Am vrut să învăț mai multe lucruri legate de beauty și cum să transmit informații corecte celor care mă urmăresc pe YouTube. A fost o provocare destul de grea, dar am avut parte de sprijinul și încurajările comunității mele. Echipa a fost minunată și deja mă simt ca într-o mică familie alături de ea. Câștigând marele premiu am primit un boost de încredere și sunt sigură că mă așteaptă lucruri minunate în cariera mea de Beauty Vlogger”, mărturisește Cristina.

Cu peste 275.000 de abonați pe YouTube și peste 22,5 milioane de vizualizări, Cristina Kovacs este una dintre cele mai populare vloggerite de beauty și fashion din România. Vloggerita face parte din portofoliul TRU, alături de Noaptea Târziu, Atenție Cad Mere, Zappy TV, zZaNdrei, Theoxxh, Magda, Alpaca, Bisi și mulți alții.

Fondat în 2018, TRU (the real you) este un proiect ambițios ce-și propune să își aducă comunitatea creatorilor de conținut în offline. Plecând de la această idee, TRU adună sub umbrela sa oameni creativi din diverse domenii care au ca mediu de lucru online-ul și adaugă la mixul creației factorul tehnic într-un spațiu special amenajat. În plus, creatorii primesc suport din punct de vedere managerial și au acces la primul MCN YouTube dedicat exclusiv creatorilor de conținut din România.

More from Cristina Constantin
Wedding Fashion Philosophy dă tonul trendurilor de nuntă pentru 2020
Joi, 21 noiembrie, la Flavours in the Garden va avea loc Wedding...
Read More