Beneficiile pe care produsele naturale le au asupra tenului

Un ten strălucitor, hidratat, catifelat și cu un aspect sănătos. Acestea sunt doar o parte din beneficiile pe care produsele naturale de îngrijire le au asupra tenului.                        

De multe ori cumpărăm produse de îngrijire a tenului în funcție de mirosul pe care îl au, de brand, de preț sau de ambalaj. Însă uităm că nu acestea ar trebui să fie cu adevărat criteriile după care să ne ghidăm. Trebuie să recunosc că, înainte de a fi beauty editor, și eu făceam aceeași greșeală. Însă, cu timpul am învățat că cel mai important lucru de care trebuie să țin cont când aleg produsele de îngrijire îl reprezintă ingredientele. De ce? Pielea este cel mai mare organ și ne protejează de factorii externi, de la substanțele nocive până la radiațiile ultraviolete, așa că este foarte important să ii acordăm o atenție sporită. În plus, aproape 60% din produsele pe care le folosim pe pielea noastră, ajung să fie absorbite de organism. Dacă folosim ingrediente dăunătoare, nu numai că pielea noastră va avea de suferit, însă inclusiv sistemul imunitar sau procesul natural de detoxifiere al corpului vor fi afectate.

În medie, un produs conţine între 15 și 50 de ingrediente. Dacă ne gândim că o femeie folosește zilnic undeva între 9 și 15 produse de îngrijire, atunci rezultă că, în fiecare zi, prin utilizarea cosmeticelor, pielea noastră intră în contact cu aproximativ 515 substanţe nu tocmai benefice acesteia.

Așa că, în ultimul timp mi-am îndreptat atenția către produse realizate din ingrediente naturale. Așa am descoperit noua gama Distillery de la Avon, o gamă de îngrijire a tenului care pune pe primul loc sănătatea pielii.

Nu numai o dată mi-a fost dat să aud că produsele de îngrijire naturale nu au aceleași beneficii și efecte ca cele obișnuite. Însă, în realitate lucrurile nu stau deloc așa, iar asta o pot garanta fiindcă le-am testat pe propria-mi piele. În ultima luna mi-am schimbat întreaga rutină de îngrijire a tenului, folosind doar produsele naturale din gama Distillery, iar calitatea tenului meu s-a îmbunătățit vizibil. A căpătat un aspect sănătos, este mult mai hidratat, mai luminos și mai catifelat. Gama este potrivită tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor sensibile, iar produsele sunt testate clinic, alergologic și dermatologic. Întotdeauna încep rutina prin a-mi demachia tenul, pas pe care îl fac atât dimineața cât și seara. Este esențial pentru a-mi menține sănătatea pielii, și oricât aș fi de obosită, nu sar niciodată peste acesta.

Written By
More from Fashion PR
Competitie de design-vestimentar by Leroy Merlin & IQads
Cand spui “uniforma”, ce se aude? Standard, rigid, fix si impus. O tinuta care iti...
Read More