Astăzi vorbim despre Fashion FANatic

Loredana Chelba blogger FashionPR

Despre şansă aş putea să vă vorbesc în multe caractere, dar am să încerc de această dată să fiu scurtă. Tot ce mi s-a întâmplat bun (tot ce se simte bun de către mine, bun pentru mine, nu pentru alţii, nu pentru societate etc.) până la aproape 30 de ani, a fost rezultat al faptului că cineva, într-un anumit moment din viaţă a CREZUT în mine, a crezut în pasiunile mele şi în dăruirea cu care m-am dedicat unei pasiuni.

Ce te faci când ai o pasiune pentru design vestimentar? O pasiune care are nevoie de un imbold, pe care nu ţi-o poţi susţine singur pentru a avea un start bun?!… Ei bine, răspunsul este FashionFANatic. O competiție care îi provoacă pe creatorii de modă la început de drum să meargă mai departe și să creadă în visul lor până la capăt.

Anul trecut am avut onoarea să fac parte din juriu. Am fost martor la împlinirea unui vis. Marea câștigătoare a fost colecţia ”REGENCY”, purtând semnătura lui Steff Chelaru,  absolventă a Universităţii Naţională de Arte Bucureşti, masterandă, bursieră şi voluntar (Centrul Comunitar Generaţii) în cadrul Fundaţiei Principesa Margareta a României (Tinere Talente 2016 şi Tinere Talente 2017).

Personal, am urmărit-o pe Steff de atunci. A evoluat frumos, iar susținerea pe care a primit-o odată cu câștigarea FashionFANatic i-a deschis și mai mult aripile.

Despre Fashion FANatic

fashionFANatic.ro este proiect cu o identitate special construită în jurul unei nevoi pe care noi am identificat-o. Este soluția pe care FAN Courier o oferă comunității. Proiectul nu mai e de mult doar o competiție punctuală, ci este rampa de lansare a tinerilor designeri români. fashionFANatic.ro a devenit o comunitate de tineri designeri nerăbdători să își testeze viziunea în lumea reală. Specialiști cu vechime în fashion îi urmăresc cu interes pe the new kids on the block, iar susținători ai designului local se implică în competiție și participă la prezentarea de modă. Este exact ce ne-am dorit când am emis această provocare în piață: să stimulăm o industrie cu foarte mult potențial neexploatat și să susținem micii antreprenori care au nevoie doar de un boost pentru a-și lansa cariera.

Împreună cu o echipă de specialiști, alegem un designer pe care îl ajutăm să arate lumii întregi că lumea modei are nevoie de talentul său. Câștigătorul beneficiază de o campanie de promovare ce include o ședință foto, un eveniment de lansare a colecției prezentate, dar și utilizarea creațiilor vestimentare pentru realizarea ediției 2019 a calendarului FAN Courier, distribuit în mii de exemplare în toată țara“, a precizat Roxana Magopeț, PR&Marketing Manger FAN Courier.

Colecțiile se pot înscrie până la data de 4 august 2018!

 Jurații de anul acesta sunt:

  • Amir Doboș – Fashion Director @ Cosmopolitan România
  • Alina Aliman – Redactor șef A List Magazine și fashion blogger DreamingOf.net
  • Laura Călin – Fondatoare V for Vintage
  • Rovena Andrei – Fashion Stylist, Stylist A List Magazine
  • Cosmin Gogu – Fotograf
  • Irina Hartia – Stylist & Fashion Editor UNICA
  • Șteff Chelaru – Designer, câștigătoare FashionFANatic 2017
  • Roxana Magopeț – Marketing and PR Manager
More from Alexandra Olteanu
Totul despre Paris Haute Couture Fashion Week
Paris Haute Couture Fashion Week este acea perioadă magică a anului când...
Read More