Astăzi începe Romanian Fashion Philosophy

Program Romanian Fashion Philosophy

Cea mai spectaculoasă ediție a Romanian Fashion Philosophy se va desfășura timp de 12 zile, în perioada 17-28 Octombrie, în două orașe: București și Tîrgu Mureș.

Ediția de la București se va desfășura timp de trei zile, la Ambasad’Or Events, începând cu ora 19.00. Miercuri, 17 Octombrie, show-ul va fi deschis de Aryanna Karen, cu o spectaculoasă colecție de rochii de mireasă, urmat de un cocteil. Săptămâna modei va începe cu o prezentare unică, purtând semnătura inegalabilului Ștefan Muscă. Ziua va fi încheiată de brandul rus Pavlique, care va veni cu o colecție cu care a făcut senzație la Milan Fashion Week.

Cea de-a doua zi este dedicată în totalitate brandului Michal Negrin, care va lansa internațional cea mai nouă colecție chiar pe podiumul Romanian Fashion Philosophy. O mulțime de vedete și-au anunțat prezența, în frunte cu brand-ambasadorul Michal Negrin în România, Anamaria Prodan.

În fine, cea de-a treia zi de Romanian Fashion Philosophy va aduce în fața publicului consumator de modă nu mai puțin de 9 designeri, din România, Moldova, Jamaica, Olanda, Grecia, Liban, Franța.

Written By
More from Fashion PR

Dorobanți 248, concept store pentru designerii români

Dorobanți 248, primul concept store din București care promovează colecțiile casual și...
Read More