Cadoul ideal de Valentine’s Day și Dragobete: brățările Pardo

bratara pardo

Te-ai săturat de toate banalitățile și cauți un cadou de Valentine’s Day sau Dragobete care să iasă din tipare? Brățările Pardo este răspunsul.

Din Antichitate și până în prezent, bijuteriile au făcut parte din cultura umanității și au fost întotdeauna cele mai potrivite accesorii pentru a completa orice stil. Primele bijuterii au fost realizate din cupru, și au apărut în zona Egiptului, unde clasele conducătoare foloseau aceste accesorii ca pe un semn de bogăție și putere.  Erau purtate atât de bărbați, cât și de către femei, cele mai frecvent utilizate fiind brățările, colierele și amuletele.

Revenind la zilele noastre,  una dintre cele mai notabile tendințe în materie de fashion, pentru anul 2021,  este aceea de a adăuga bucurie și optimism hainelor pe care le  purtăm. Cel mai sigur mod de a reuși este să accesorizăm ținutele. 

Accesoriile reprezintă una dintre cele mai importante părți ale unei ținute. Au puterea de a transforma un outfit simplu, casual, într-unul sofisticat și atrăgator, totodată să îl  completeze  și să-i dea personalitate.

Brățările cu pietre semiprețioase sunt la mare căutare, atât în rândul femeilor cât și cel al bărbaților. Complementul perfect pentru modelele de brățări vor fi pietrele de diferite culori.

Fie că sunt brățări din aur, argint, din perle sau cu pietre semiprețioase, aceste accesorii au puterea de a da strălucire oricărui tip de ținută și de a o scoate din anonimat.  Și pentru că tuturor ne place să strălucim,  vă recomand să vă îndreptați atenția către o piatră deosebită, cu adevarat aparte, care sclipește literalmente precum soarele: Piatra Soarelui, componentă a  brățărilor Pardo, brățări de o calitate excepțională.

Brățările Pardo sunt produse 100% Hand Made, realizate exclusiv in România, confecționate din pietre semiprețioase, cristale de sticlă și cristale Swarovski, cu sfere din Aur de 14 Karte și Argint cu puritate 925 import Italia. Fiindcă sunt brățări unisex, pot fi purtate atât de către bărbați și femei cât și de către copii.  Găsiți o varietate foarte mare de modele la ei pe site.  În plus, aveți și garanție  la produs, timp de 12 luni. Dacă v-am făcut curioși, vă las aici linkul cu site-ul lor:  https://www.pardo.ro/.

 

 

 

 

 

Written By
More from Fashion PR
Despre Fashion PR cu Crosby Noricks
Crosby Noricks (FOTO) fondatoarea și editorul PR Couture, o resursă online care...
Read More